Календар

<<  РЇРЅСѓР°СЂРё 2020  >>
 РџРѕ  Р’С‚  РЎСЂ  Р§Рµ  РџРµ  РЎСЉ  РќРµ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Анкети

Търсене

Брой прегледи на съдържанието : 1773900

1. БАЧУ – ЧСОУ „Рьорих” е дългогодишен член на Българската асоциация на частните училища, форум за иновативни идеи, който създава възможности за своите членове да обменят информация, да разрешават заедно проблеми, да поддържат информираността си на изключително високо ниво. Активно подкрепяме и съдействаме на БАЧУ в работни групи по законопроекти, в тристранната комисия към МОМН и в други значими инициативи.

В международен план училище „Рьорих” успешно и активно партнира с БАЧУ в членството й в  ЕКНАЙС /Европейски съвет на националните асоциации на независимите училища/. Екипът на ЧСОУ „Рьорих” участва със свои представители във форуми, които творят стратегии и политики на Европейско ниво.

Съвместни инициативи на ЧСОУ „Рьорих” и БАЧУ са: „Младежки пролетен дискусионен форум”, „Ученици за чиста София”, Фолклорен преглед „Нашите корени”.

http://bachu-bg.com/

 

 

2. Фондация ЕКОЦЕНТРИК – ЧСОУ „Рьорих” е активен участник и съмишленик в дейностите и събитията, организирани от неправителствената организация Екоцентрик. Заедно допринасяме за развитието на устойчива гражданско общество, за  утвърждаването на принципите на устойчивото развитие. Така расте екологичната култура на младите хора, опазваме на околната среда и културно-историческото наследство. Лагерът в с. Очин дол през август 2013г. ще остане незабравимо събитието в сърцата на нашите гимназисти.

http://ecocentric-foundation.org/

 

3. Българска федерация по йога – ЧСОУ „Рьорих” години наред осъществява изключително успешно партньорство с Българската федерация по йога. Радваме се на лекота и спокойствие по време на заниманията с учителите от йога федерацията. Постигаме гъвкавост на тялото и ума, будно сърце, радост и хармония.

http://www.yoga-bf.com/

 

4. Национално радио Мagic FM – ЧСОУ „Рьорих” е част от благотворителната кампания на радио Мagic FM „Приказка без край, чудото си ти.....”. Средствата, събрани на училищния коледен спектакъл „Подаръкът” `2011 бяха дарени за каузата  „Спаси дете, дари на...” Партньорството ни продължава и подкрепя развитието на нашите образователни проекти чрез PR и реклама.

http://www.magicfm.bg/

 

5. Център „Баланс” – ЧСОУ „Рьорих” осъществява съвместна инициатива „Бъди здрав, бъди във форма” с Център „Баланс”. Училището създаде форум за ясното послание на Център „Баланс” да живеем с осъзната грижа за собственото си тяло и дух. Благодарни сме за възможността за  безплатен преглед- консултация за всички свои ученици и учители. Посещението н Център „Баланс” включва:  измерване на състава и структурата на тялото, консултация с лекар за анализ на биометричните показатели, препоръки.

Щастливи сме от такива сътрудничества и продължаваме заедно работата си за здраве и хармония.

http://www.center-balance.com/contacts

 

6. „Перспективи – всичко за образованието”  /информационен сайт за образование/ – ЧСОУ „Рьорих” успешно партнира с електронната платформа за образование „Перспективи” по отношение на иновативни проекти, събития и инициативи в сферата на образователните технологии. 

http://perspektivi.info/