Текуща поща №3

Текуща поща №3

 

Уважаеми родители,

В първата учебна седмица сме, която започна с вълнуващо преживяване за всички деца – Опознавателния лагер в Банско, част от иновативния проект на Училище „Рьорих“ Учене извън класната стая. Повече за ритъма на дните там и емоциите на децата, посетете нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063570326897

Утрешният ден – 22 септември – е официален празник, Денят на независимостта, и е неучебен и неработен ден. 

На 23.09., петък, ще бъдат представени училищните избираеми предмети и модулите спорт – https://bit.ly/3LlpDYz

Програмата на учениците от гимназиална степен след първите три часа в този ден продължава с проектно-базирано учене в НХГ. Темата на проекта е свързана с творчеството на българските художници. Учителите, които ще бъдат с групата на гимназистите, са мис Юлия и мис Яна. 

От 26 септември /понеделник/ стартира първата пълна учебна седмица в училищна среда. Във връзка с това напомняме за важни учебни и организационни детайли:

  • Предстоят входни нива по всички предмети за учениците от първи до 12 клас в дните от 26 до 30.09.
  • Седмичното разписание по класове ще получите в края на настоящата седмица. Предстои неговото качване в електронния дневник Школо, но зареждането на актуалните данни в платформата на дневника са обвързани и с други външни институции и срокове.  
  • Напомняме:
  • Всички ученици трябва да имат вътрешни обувки;
  • Очакваме лични здравно-профилактични карти за всяко дете.

 

С пожелание за вдъхновен 22 септември с мисъл за независимостта като лична и национална ценност, защото само независими като народ и личности сме способни да градим общности и каузи към по-доброто в света около нас и вътре в нас,

Екипът на Училище „Рьорих“