Училищен бюлетин №19

Училищен бюлетин №19

 

Уважаеми родители,

Това е последният бюлетин за 2022 година, която Училище „Рьорих“ изпраща с  удовлетворение от постигнатите резултати и с ясна визия за растеж, нови цели и мечти през предстоящата 2023 година.

Ето и акцентите в бюлетина:

  • Учебни постижения

Поздравяваме Кирил Янков от 6 клас, който се класира за областния кръг на олимпиадата по математика. Вярваме, че ще се справи отлично и на него!

Напомняме, че през месец януари предстоят общинските кръгове на олимпиадите по АЕ, БЕЛ, география, история и философия, както и олимпиадата за четвъртокласници „Знам и мога“. Своевременно ще ви информираме за точните дати и организацията.

  • Старт на кампания за нов прием в ЧСУ „Рьорих“

На 6 януари /петък/ официално ще поставим началото на кампанията за записване на нови ученици за предстоящата учебна 2022/2023 г. с прекрасно събитие – премиера на книгата „Страховита история“, създадена от децата в училищния избираем предмет „Литературен вълшебник“ под ръководството на мис Ценка Кучева. Премиерата ще се състои в Културен център G-8. За детайли около организацията ще ви информираме допълнително.

  • Анкета

Подготвихме анкета, чрез перспективата на която да погледнем и оценим постиженията си, най-вълнуващите, оставили следа в сърцето и най-значими за развитето на общността проекти, инициативи и събития.

Вярваме, че ще отделите време, за да попълните анкетата – както вие, така и вашите деца.

Анкетата можете да намерите на този линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0Fqm_uLAzDnvXEkpC3_Wnzw0fD6hIxjK7st1nWyOnFCSYgg/viewform

  • Коледна ваканция

Според графика на учебното време на МОН от 24.12. до 02.01. предстои коледна ваканция за всички ученици. Очакваме децата на училище на 3 януари, вторник.

 

С пожелание за вълшебна Коледа и щастлива Нова 2023 година,

Екипът на Училище „Рьорих“