Училищен бюлетин №28  

Училищен бюлетин №28

 

Уважаеми родители,

Благодарим на всички семейства, които присъстваха на първото събитие, посветено на 25-годишнината от създаването на Частно средно училище „Рьорих“ в Литературен клуб „Перото“.

Публикуваме линк към филма „Иновации в действие“, който ще се радваме да достигне до съмишленици и партньори със сходна визия и ценност за българското образование и училище.

 

https://www.youtube.com/watch?v=r5FQjiPALRo

 

Предлагаме ви актуална училищна информация за:

 

  • Учене извън класната стая

 

7-12 кл.

 

На 28 февруари учениците от Училище “Рьорих“, освен в часовете по литература, ще имат своята среща с творчеството на Уилям Шекспир и в пространството на театъра – това на Народния театър „Иван Вазов“, където ще гледаме пиесата “Бурята”. Началото е от 19 ч. Очакваме всички ученици пред сградата на театъра не по-късно от 18.40 ч. Продължителността на постановката е 90 минути.

 

  • Учебен процес

През тази и следващата седмица поради заболяване на учители сме създали изключително ефективен и прецизен модел на заместване. В онлайн групи на класовете ще изпратим конкретна информация.

 

  • Родителска среща за 12 клас

 

На 1 март, сряда, от 17.30 ч. в училище ще се проведе родителска среща със семействата и учениците от 12 кл. във връзка с подготовката и организацията на предстаощия абитуриентски бал.

  • Неучебен ден

3-ти март /петък/ е национален празник и неучебен ден за всички ученици.

 

 

С пожелание за спокойни почивни дни,

Екипът на Училище „Рьорих“